Αναλύψτε την Λευκάδα

Η Λευκάδα βρίσκεται στο κέντρο του Ιονίου και καλύπτει συνολική έκταση 356 τετ. χλμ. Με 23.000 κατοίκους, 117 χλμ πανέμορφων ακτογραμμών, μαγική ενδοχώρα και καταπληκτικό κλίμα είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός. Στο νησί θα βρείτε πολλά αξιοθέατα, μουσεία και παλιές εκκλησίες. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιδοθείτε σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες αλλά και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης στις πανέμορφες παραλίες. Στην ενδοχώρα, μην παραλείψετε να κάνετε έναν περίπατο-περιήγηση στα πανέμορφα γραφικά χωριουδάκια, στα φαράγγια και στους καταρράκτες κοντά στο Νυδρί. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε μια ολοήμερη κρουαζιέρα στις παραλίες της Λευκάδας ή στα γύρω νησιά.

Η πόλη της Λευκάδας με τα όμορφα σοκάκια της διαθέτει πλούσια αγορά με παραδοσιακά λευκαδίτικα προϊόντα, σουβενίρ και κάθε λογής αγαθό, ταβερνάκια με παραδοσιακό φαγητό και ζωντανή μουσική καθώς και παραθαλάσσια μπαράκια.

Κοντά στα Amalia apartments, στη γραφική Καρυά θα βρείτε ταβέρνες και καταστήματα με σουβενίρ, ενώ στο Κάθισμα και στον Αγ. Νικήτα υπάρχει ποικιλία από παραδοσιακά ταβερνάκια και ατμοσφαιρικά μπαράκια.