Τοποθεσία

Για εσάς που αναζητάτε ξενοδοχεία στη Λευκάδα σε γαλήνια τοποθεσία, το συγκρότημα των Αmalia Αpartments είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Σε απόσταση 19,3χλμ από το κέντρο της Λευκάδας, βρίσκεται 200μ. από το κέντρο του ορεινού γραφικού χωριού Εξάνθεια, όπου το υψόμετρο των 580 μ. προσφέρει τη δυνατότητα απεριόριστης θέας προς το Ιόνιο πέλαγος και τις παραλίες Κάθισμα και Αγ. Νικήτα, από τις οποίες απέχει 10χλμ.

Στο χωριό μπορείτε να βρείτε παραδοσιακό φούρνο με ξύλα, παντοπωλείο, καφενεδάκια και το διάσημο, για τις γεύσεις του, παραδοσιακό μεζεδοπωλείο «η Ράχη».
Μεγαλύτερες και κοντινότερες οργανωμένες αγορές, καθώς και δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, υπάρχουν στον όμορφο και πολυσύχναστο οικισμό του Αγ. Νικήτα, στα 10,6χλμ. και στην Καρυά, που απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και διαθέτει μια όμορφη πλατεία για να απολαύσετε τον ελληνικό καφέ σας κάτω από τη δροσιά των πλατάνων.

Και καθώς το χωριό της Εξάνθειας και τα Αmalia apartments βρίσκονται ουσιαστικά στο κέντρο του νησιού, πολλές είναι οι εκδρομές και οι δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε, προς κάθε κατεύθυνση.